Tuesday, August 11, 2009

Bulat

Si abang tu tiap2 hr musti beli nsk lmk bwk bekal g sekolah sbb
"adik tanak mkn mee yg cikgu masak, adik lapaar nak mkn nsk"
(Adik lg tu ;))
Si adik ni suka jegil cam tu taw..hak..hak..
tgk2 gamba dia kan, cam ala2 juling air lah ank dara ku ni..huhuhu..
leh berubat bg ok tak??
Kalau balik dr taska tu serius je muka, member ngantuk...

Ini gambo si abang masa baby 3bln & adik 4bln, diabadikan kat personalised stamp. Pos bukak kaunter masa minggu Perasmian Pembudayaan Ilmu kat PTSL. Ada pameran setem koleksi peribadi 1 of librn UKM ni. Sbb takde gambo berempat, so buh gambo ank2 je lah. Syg nak guna setem ni so buat 2 kpg dpt frame, leh la pamer kat umah :)


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...