Monday, August 24, 2009

Hari Susu Ibu 2009

N3 backdated daa..Asik tertangguh nak post pdhal sblm ni excited bangat nak g. Dlm kerisauan musim H1n1 ni gagah jgk gi. Alhamdulillah kami ank brnk sihat walafiat. Ramai jg yg tarik diri sbb dmm & selsema. Mcm biasa timing lari sbb breakfast siap2 kat umah. Hakimi lak mandi dgn amat slownya. Sibuk tgk tv. Kul 9 lebih br sampai. Tgk dlm dewan tak ramai sgt. Rupanya ada lgi yg on the way :) Abe tinggalkan aku dgn Adnin je. Dia 2 brnk dgn Hakimi g tesco la pulak. Tehegeh2 aku sangkut 2 beg, beg dr umah & beg dpt ms registration. Adnin lak dukung biasa je. Ingat nak cuba ring sling tp tak ok lg. Pouch pun camtu gak. Tak confident nak pakai kat lua lg.

Masuk dewan jap then kua meninjau booth. Jumpa Amyatie, terus beli nursing cover utk acara breastfeeding berjemaah :) Spjg kat sana Adnin sgt baik ..he..he..dia suka tgk org ramai..agaknya lebih mesra alam berbanding abangnya yg sgt pemalu..ngeh..ngeh..Agk2 dia boring tu kenalah berdukung pula. Bwk tgk booth & pameran dr support group hospital kajang (rasanya).



Gambar2 di copy dr blog rakan2 SI. Sedihnya cameraman tadak ..huhuhu..Lone ranger je rasa. Buat2 la peramah (walaupun malu) negur muka2 yg ku kenal Hayati, Herni. Ku asik duk tgk2 org je sbb takde name tag, tataulah sapa nama. Kalau tanya asik lupa je.


Ucapan Perasmian dr ADUN Bangi, Dr. Shafie Abu Bakar .

Ingat dah penuh dewan masa aku sampai tu ..he..he..

Acara breastfeeding berjemaah. Nervous lak masa ni. Alhamdulillah Adnin ok je. Terkial2 jgk ku rasa walaupun pakai nursing cover. Maklumla jrg BF kat public sbb jrg keluar. Tu gamba aku semuanya tgh tunduk, duk intai Adnin ..he..he..Skjp je terus lena. Acara dah habih pun dia still menyusu. Good girl.


Lepas tu dgr ceramah dr Pn Rita. Cantiknya dia. Seronok sgt dgr ucaptama tu.



Booth Hospital kajang



Booth mommies di SI.com

Cerita Hari Susu Ibu di :


Nursing cover & legging beli kat booth Amyati & tight kat booth manjakusayang collection
P/S: Ada lg nak cite ni tp edit nanti lah.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...