Wednesday, January 2, 2008

Melangkah ke tahun baru

Salam semua,

Selamat berkunjung ke umah baru. Aku minat sgt dgn tulip ni + hijau ni fav. color gitew. Masih dlm proses godek2 kasik lawa sket..he..he..

Hmm...hirup udara baru 2008. Excited sbb seolah-olah permulaan yg baru tp risau jgk sbb bertambah lagi umur ni..he..he..Takdelah excited bebenor cam yg duk kira jam & menjerit2 tgk bunga api tu. Cuma excited bab2 membaharui azam yg dah dilupakan tu... eheh. Sempena tahun baru Hijrah 10/1 nanti. Yg tu yg lg utama. Lg cptler anniversary ek. Dulu kawin 1 Muharram daa.

Cuti thn baru sekadar melepak di rumah jer. Nak muntah tgk katun..huhuhu..Abe kua cuci gamba dr pg sampai ptg. Jd photographer ofismate dia. Nak ilangkan boring try la godek2 adobe photoshop sambil mentelaah buku dia. Ada yg jd ada yg tak. Nak kena belaja lg la tu.

Kak Leen tag psl azam. Nak kena post lain ni :) Kita keje dulu *wink*
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...