Friday, November 7, 2008

Baru


Dah lama nak beli 'laptop' utk Hakimi tp rege mahal pulak. Pastu skrin kecik bebeno aku rasa. Belek2 je la time g tesco tu. Tup2 abah redeem point bonuslink dia bbrp hr lps. Suka la anak jate dia tu. Mula2 dpt kjp2 bkk. Suka sbb ada bunyi muzik. Kuat pulak tu. Tp skrg dah tak main dah sbb member tak pandai nak main..he..he..tak paham arahan. Dah besa2 sikit ok la kot. Kalau educational game kat pc abah dia senang pulak paham. So simpan la dulu laptop tu :)

Beg sekolah tu ummi beli kat wisma unikeb je. Lama dah cari beg yg saiz dia sdg2 tak beso sgt tak kecik sgt. Muatla buku2 & baju dia. Sblm ni beg muat bj je. Kalau nak bwh lebih kena guna beg kecit yg lain. sbb rege dia pun murah sket dr hok ummi duk survey2 kat tpt lain, terus beli. Mula2 dpt 2 benda br kat ats tu rajin la mandi awl nak g sekolah. Skrg dah balik pe'el asal. Cuma dah jd awl blk bila start pe'el nak bwk bkl nasik lmk pulak. Bbrp hr ni 6.30 dah bgn tdo sendiri. So 7.30-7.40 dah boleh kua, singgah gerai jual nsk lmk. Awl sket ummi dpt g keje.

Ni pulak yg ummi dah idam2 sjk lps pregnant kan Hakimi. Dah besalin br tau ada benda nih. Punyala lama br dpt..he..he..so lps ni ummi boleh pakai bj kurung balik. Jemu jgk duk begilir jubah yg sama tiap2 minggu. Ummi suka tuka2 pesen - jubah, bj kurung biasa, bj kurung phg, bj krg moden, kebarung. Bj kurung muat lg walaupun dah masuk 5bln tp kain la takleh pakai walaupun getah. Tak selesa bila ketat2 tu. Belly belt ni Ummi order dgn littlewhiz.

P/S : Kenapa hr ni tetiba mood ke'Ummi'an lak..eheh.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...