Thursday, October 15, 2009

Hari Raya Bersama Susuibu.com

Ahad (11 Oktober 2009) di Chelos Cafe, Bangi Gambar diambil dr slh sorang member SI.
Acik nyelit kat blkg je :)
Adnin tak bg kerjasama lak time pn Rita nak testing tu, nak nangis lak..he..he..trial pouch & sling kat rumah pun tak brp menjadi je. Dia rasa tak secure kot.
Kacau Pn Rita tgh testing scc & Pn Kamariah tgh mkn, tp dgn sportingnyer dia bgn utk bergambar. Really2 adore both of them.

Mknn byk sgt sampai tak termakan. Lgpun dah kenyang pekena nasik utk breakfast.Ingat tak jd g, Adnin meragam, nangis serba tak kena. Last2 kul 10lebih tdo.Sib baik time tukakan pampers kul 11lebih lps aku besiap tu dia terjaga dgn senyum comel :), so bolehla g.
Jumpa member SI ummimiza, tak sangka satu UKM rupanya..he..he..rugi lak tak bergambar dgn dia.Blk awl jgk walaupun tak ke mana2. Segan lak asyik salah org bila tegur. Wajah2 yg pernah attend gathering tu aku cam tp lupa nama.Seronok sgt, hrp kita jumpa lg di lain gathering/discussion :)







Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...