Saturday, October 24, 2009

LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY


Cantikkan tdg kat ats tu. Jom pakat join, Pray for our luck! sempat lagi ni..he..he..syarat2nya:

1. Sesapa je boleh join
2. Buat 1 entry berkenaan LUC GIVEAWAY kat blog anda
3. Promote tentang LUC GIVEAWAY ni (pastikan sticky mode dan gunakan tajuk di atas je ye) sehingga 24 Oktober 2009
4. Pastu link kan blog LUC ni kat blog korang
5. Sign up as follower blog LUC
6. And last sekali, tinggalkan nama, email dan tulis komen ek . Senang utk saya link semula ke blog anda semua.
7. Pemenangnya akan dimaklumkan selepas 24 Oktober 2009.
8. Cabutan secara random akan dibuat bagi mengetahui siapa pemenangnya dan akan dilakukan oleh Mr. Z (My dear hubby - yg byk membantu saya)

DONE :)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...