Thursday, November 12, 2009

Baby Snowdrop's Giveaway


Yeah, join giveaway lg. Duk blog hoping jumpa lak online store Baby Snowdrop. Biasalah kedai kesukaan sbb berkaitan BF & Bbwearing. Ada Fenugreek (milk booster), Ring Sling, Cloth Pad. Baby Snowdrop akan bg 1 sample regular pad. Giveaway ni hingga 16/11. To know the details sila ke http://www.babysnowdrop.com/. Jom pakat2 join & shopping (promote sket..ngeee)

Fenugreek ku pernah cuba tp stop skjp ms bb Adnin cirit, ring sling lak cuba DIY tp stop gak sbb tak brp menjadi. Kalau guna yg ready made tu maybe ok kot..he..he..asik nak membeli je ye ;) Cloth pad lak mmg hajat dihati nak cuba bila cik 'P' dtg. Alhamdulillah stkt ni masih suci je sbb fully BF ..he..he..Dah lama survey CP ni, Baby Snowdrop CP ni nampak menarik & murah gak :) Kalau dpt sample free sgtlah suka ati kan. Bb dah fully CD, ummi kenalah fully CP gak. Pad biasa dah pernah dgr ttg bhn kimia & side effectnya, sama cam dispo diaper gak. CP gak menjimatkan sbb boleh guna semula.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...