Tuesday, October 5, 2010

Adnin @ 1 1/2 y.o

Beria nak merakamkan perkembangan anak dara tu ;)

Sekarang ni nampak perkembangan emosi yg amat ketara. Kalau tak dpt apa yg dia nak terus meniarap @ kuak lentang dgn sound effect nyaringnya. Airmata berjurai2. Tak layan pujukan dah, kena bwk @ bg dulu apa yg dia nak. Sekejap pun jd lah.

Dah pandai gaduh dgn abg dia. Selamba je jerit kat abg dia. Kalau time tak geng tu semua yg abg dia ambik/main dia nak. Berebut nak tgk video kat pc tu biasa.he..he..Abg duk dekat ummi pun takleh. Siap lepuk2. Bekeng cam ummi ka..hak..hak..

Semalam cute je tgk dia main dgn abg dia. Main lwn pedang tu :) dpt kat mana ntah. Siap sound effect "iyah..iyah" Mainan sume boyish, abg punya.Kalau mainan utk bbgirl terus amik yg real punya, bekas2, sudu, sudip, periuk kat dapur..he..he..

Lps 'gaduh2' tu baik lak dgn abg dia. Abg dia tgh menonton katun kat pc, menonong je g duk ats riba...so sweet :) 1st time rasanya tu.

Mlm2 susah jgk nak tdo, suka berdukung. Haih! sakit la pinggang ummi yg sekeping neh.

Pg2 bgn lambat dah skrg ni. Kesian rime angkat dia masuk bilik air. Kejut2 tak bangun, so terpaksa mandikan sikit2 dgn mata yg masih pejam tu. Best kan kalau keje kat umah, ank boleh tdo puas2. Beruntunglah kwn2 yg dah jd WAHM..Adalah hikmahnya kan. Allah dah aturkan perjalanan hidup yg terbaik utk setiap org. Untuk mengubah nasib hanya perlu usaha & doa. InsyaAllah slow2 ;)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...