Friday, January 7, 2011

Thank you Allah

Pagi ni macam biasa duk cek email, fb & bloghopping, masuk la dalam web Shakleetrialpack Mommylina. Klik Pemenang Cabaran Blogging GHS, terkejut pulak tengok ada namaku. Dah lupa join contest tu. Memanglah terkejut bangat! Hadiahnya pulak bagai pucuk dicita ulam mendatang :
*
*
*
*
*
*
*
*
membership percuma!

Alhamdulillah...thanks a lot Lyna ;)

Actually memang dah lama niat nak jadi ahli sebab rasa dah serasi makan vitamin Shaklee walaupun tahu agak mahal juga nak maintain. Tapi sebab ada trial pack rajinla makan dgn konsisten. Dah beli full pack alfalfa, dah lama lak stop..ops! ha tu la sbb ku suka trial pack.senang nak ingat mkn ke tak sbb bilangan dia cukup utk sebln.Nampak gaya kena gi beli sorter utk ubatan kat farmasi ler. Isi siap2 untuk sebulan.

Dah order full set utk BF tapi tertangguh pulak pembayarannya. Sowy Lyna. Bertindak sekarang..he..he..

Pada yang ingin mencari info tentang supplement bolehla jenguk http://shakleetrialpack.com/

Dulu ada kontroversi juga ttg trial pack ni, isu pencemaran & insuran perlindungan kerana ia dipek semula. Bila ku rujuk kepada pengasasnya, isu pencemaran boleh timbul juga bila kita tidak menjaga kebersihan ketika buka seal botol walaupun dari full pack. Kebanyakan pengedar trial pack adalah ibu2 yang menyusukan anak dan mementingkan kebersihan, memberi yang terbaik untuk anak dan pelanggan. Terpulang kepada kepercayaan & pilihan masing-masing. Jika ada kemusykilan, komen, kritikan membina bolehlah terus menghubungi pengedar sendiri.

Personally, ku ingin bertukar ke full pack bila dah betul-betul yakin serasi + modal lebih sikit..he..he..mmg agak mahal nak kua ratus2 tu tapi dr segi jangkamasa pjg lebih jimat sebenarnya.kalau boleh spend duit utk baju bajan, elok juga spend utk supplemen.Penting jika anda kurang menjaga pemakanan seimbang.Atleast ada lah zat dari supplemen untuk menampung mana-mana yang kurang.Ku sendiri ngaku mmg fail sket bab nak cukupkan makanan ikut piramid pemakanan seimbang tu. Tapi kena berusaha juga utk dapatkan yg original ;)

Eh, pjg pulak, ala-ala nak jadi jurucakap shaklee daa..he..he..just sharing with luv dear ;) Ku tak jual (lagi buat masa ni..he..he..) Just kongsi pengalaman setahun lebih makan multivitamin, b kompleks, vitamin c & alfalfa Shaklee. Tu pun ada gak time berenti dek habih bekalan. Plg konsisten la setakat ni..he..he..sbb nyusu anak. Maklumla demi anak sanggup buat apa shj.Sblm ni mmg harap kat hubby je beli vitamin. Dia mmg health conscious orangnya.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...