Thursday, April 9, 2015

Hari pertama ...

Teks : Zaleha Mustapha
Gambar : Carian Google

Assalamu'alaikum & Salam kebahagiaan,
Allahumma salli 'ala sayyidina Muhammad.

[Source]

Semalam, saya mendapat pengalaman baru, menjadi salah seorang panel penemuduga. Perasaan nervous macam orang yang nak ditemuduga pula ..he..he.. Maklumlah ini pengalaman baru, duduk sebelah pula dengan "orang besar". Sempatlah tanya kawan yang ada pengalaman.

Tapi rasa blur je, apa soalan hendak ditanya? Sebab jawatannya bukan satu bidang dengan pekerjaan sekarang. Tawakkal je lah. Dalam perjalanan ke ofis tu BAD dulu. Doa agar soalan yang ditanya tu ada manfaat buat diri dan calon-calon yang ditemuduga.

Sudah sampai ofis, cabaran parking pula! (siapa suruh tak datang terlajak awal ;) Yang ini jadi muhasabah dan idea untuk entri muhasabah. Satu ayat yang berlegar di kepala "when you just drive your Kancil, do you think people will treat you the same as those who drives BMW and other BIG BIG car???"

Bersambung ...


Sharing with ♥


 Zaleha Mustapha
Kaunselor Laktasi

 ------------------------------------
Inginkan konsultasi penyusuan susu ibu PERCUMA?
Maklumkan persoalan ibu di sini >>>  Borang Konsultasi Susu Ibu

 
Mahukah ibu-ibu memiliki baju menyusu Muslimah yang membantu ibu-ibu menyusu dengan mudah, anggun bergaya?
Klik di sini >>> ClothDNZ
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...