Wednesday, September 10, 2008

Backdated

Ni cerita 2/9 lps :
Balik opis kul 5 tp hangin tul stuck dlm ukm. Dkt kul 6 br sampai umah. Nak msk pun dah tak lalu. Abe sms g bzr ramadhan tp takleh nak order bagai sbb budget 5hengget je katanya…huhuhu..best lak ada kari dgg. Aku mmg suka mkn dgg skrg.

Tp terkecit ati lak bab msk2 ni..huhu..majuk naik lepak kat bilik ats. Dgr abe masuk dpr duk menggoreng. Dkt time bkk posa br mengidang. Tupun gns semacam. Siyan Hakimi pun jd mangsa. Tak de mood nak ckp la kalu tgh ‘pns’ nih. Ms maghrib sambung moody lg, jd sdh la pulak. Duk solat & slpsnya bejejeh air mata.

Mcm biasa lps maghrib tak trn bwh dah. Prepare utk solat isya’. Cemana leh tetdo dgn kain semayang sambil duduk. Seda2 9lebih terus bgn nak solat. Mcm mamai je & rs gelap semcm. Sudahnya bukak telekung & tdo. Tgh mlm br bgn solat isya’ tp tak larat nak sambung terawih..huhu..
Trn goreng hati ayam & pnskan lauk lebih berbuka.

Adik bgn seawal 4.30 pg sbb btuk & tgk takde ummi & abah dlm bilik. Tgk katun & cd sampai takmo mandi g sekolah. Sib baik dlm nangis tupun nak la gak ikut msk toilet lps dipujuk2 syg2.

Smlm dia ckp dia puasa takleh mkn nask tp minum air je. Lps tu dan2 tu mintak susu.

Dah tak ingat lauk2 spjg posa sbb keadaan kjp ok kjp tak. Asyik kumpul mc tiap2 minggu. Ni ada kaitan la dgn 2nd good news di bln Ogos tu. Br berani nak announce. Kpd kwn2 yg teka tu, betullah tu Jawapannya ada di ticker sblh :)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...