Wednesday, December 31, 2008

Backdated n3 je

15/12 Isnin tu aku off keje pg. Bolehla rehat lg. Masih rasa pusing2 naik kereta dr kg tu. Kat ofis ptg tu mmg lemau habih. Lambat nak warm-up. Seronok je rasa duk umah jd surirumah..he..he..

Ttg ofis :
17/12 ada perhimpunan k/tgn. Lps tu kena jd wakil meeting Ketua Bhgn. Bos gi Leadership workshop kat putrajaya. Kena present 2 benda yg bos pesan. Sib baik meeting tak sampai ptg, kalu tak sakit pinggang jgk tecongok kat kusi tu.

Kena giat mencari bhn utk Pameran Ma’al Hijrah awl Januari nanti. Mls sungguh nak menaip ringkasan tokoh2 maal hijrah tu sbb nak kena bc dulu & select point2 menarik. Sudahnya bwk buku blk taip kat umah ct krismas tu tp tak siap2. Sakit pinggang la pulok, pc kat ats lantai je, takde meja..huhuhu..

25/12 Abe g jupo ex-bos dia kot. Hopefully dpt la keje part time. Dpt cover gj skrg. Tak dptla nak belanja sakan hjg thn ni sbb abe tak de bonus, gj lak separuh je + dpt lambat lak tu (minggu ke-2 bln 1 kot). Dia kan br keje. Tp best tpt br ni dpt kua g keje time sama. So abe boleh urus Hakimi pg2, aku g htr tadika je & dia jd tkg kunci pgr..he..he..tp blk ttp lambat jgk. Kalu dia blk awl pun aku tak siap nsk lg..he..he..skrg ni mmg kena rehat skn dulu br msk & dinner lewatlah, kul 8lebih br mkn. Tak dptla nak follow waktu dinner ideal kul 6.30 tu.

3 of us:


Skrg ni pakat selsema 3 brnk. Mula dr abe sjk raya lg tak hilang2. Tp aku berthn tak mkn ubt lg. Cuba minum air byk sket & mkn buah. Tp degil jgk minum ais, mkn yg pds2. Natijahnya sendiri mau ingat la kan.

Hakimi masih dgn kegemaran mkn ikn goreng/telur/dgg goreng cicah budu :) Raya hari tu mkn hati lembu goreng.Ingat masa dia umo sethn lebih aku suap hati lembu goreng ms raya hj lah, siap temuntah member..hak..hak..ms kecik mmg cerewet sket, telur pun takleh mkn. Alhamdulillah dah besa ni ok sket. Kalau time selera tu siap puji2 la mak msk sdp tp kalau mood tak ok, ajk mkn, tgk lauk sblh mata je terus ckp tak sedap walaupun lauk yg dia suka sblm ni. Mkn nasik skrg mesti tambah. Nampaknya jangka hayat seluar yg berzip tu skjp je la sbb perut makin buncit..he.he..

Skrg ni start tekencing dlm seluar blk kat tadika. Tataula sbb leka main @ malu dgn cikgu br. Tp time tdo t’hr tak pakai diaper dah . buang air bsr pun dia ckp kat toilet. Kat umah msh dlm diaper sbb dia takut toilet kat umah. Mcm2 la ank jate sorang nih.. aku tak beli pun potty bagai. Lama2 nanti dia pandailah kan. Takpelah lambat sket pun.

Layan gamba hero kecit ku itew ;)
Tangga tu salah satu port time merajuk. Duk bejuntai sambil moncong kat situ..ngeh..ngeh.. -
Br dpt topeng ultraman kat tesco.
Masih lg suka masuk bakul mcm kecit2 dulu
Khusyuk colour kat meja baru abh beli tp lps tu tebalikkan wat bot
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...