Monday, December 1, 2008

Menjawab tag Bie

Berat sebelum mengandung
Ms mula2 kawin 41kg kalu tak silap, pastu naik 43kg. Ms mula2 peknen turun 41kg blk rasanya sbb tak lalu mkn.

2nd pregnancy 45 kg.

Berat terakhir mengandung sebelum bersalin
61kg sampai habih kena strecthmark dek mengembang dgn begitu drastik..huhuhu. maklumla lalu mkn bila dah msk 5bln.

2nd preg. tatau lg, tunggu lg 4bln

Berat selepas habis pantang
45kg sbb tak lalu mkn ms pantang dek lauk sama jer..heh..he.. & bila masuk keje cam tak ckp tdo. Bb Hakimi bgn nyusu sejam sekali. Pastu awl2 pg dah bgn.

2nd preg. tatau lg, tunggu lg 6bln

Apa yang korang suka makan masa mengandung
Eskrim, air mangga, roti dll.

2nd preg. awl2 buah yg msm2, lauk dgg, skrg yg manis2 cam buah berair yg manis cam anggur, tembikai, suka mkn nsk gak, lauk tak kisah asal masin2 sket

Hospital mana anda bersalin
Pusat perubatan an-nisa’, KB.Best besalin kat sini :) Ingat nak besalin kat sini lg tp Bie ckp kat KBMC pun baguh, nak try situla pulak :) utk 2nd preg. ni

Tunjukkan gambar mengandung at least 5 kpg

Masa 4-7bln

Masa 9bln (abe blk htr umah che, ada gambo lg dkt tp malu ah nak tempek sini sbb napok idung mek kembang bebeno..huhuhu)
Belah knn tu ms kat spital tunggu ambulan nak blk umah. Sikecit lena kat sblh tu. Ummi merenung jauh napok..he..he.. (dlm ati...ganola dlm pantang nih)


2nd pregn. - Gambo tebaru Sabtu lps - 5bln.
Ni abe zoom dr jauh, trn pentas amik adiah lucky draw tu :)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...