Monday, January 12, 2009

samb.


He..he..Ummi dah cool sikit sbb dah habis 6 biji kuih (karipap & apam) & dah mkn nasik & milo ais.

Cerita ttg pertolongan kpd rakyat Palestin, ummi lum derma lg tp InsyaAllah akn menyahut seruan boikot produk2 yg menyokong/milik Yahudi seboleh mungkin. Tp yg dah ada tu nak wat lagu mana ek…err..ada ‘tp’ lg tu…

Utk brg2 Hakimi abah dah beli br, tp yg ada tu aku still guna perabih stok.

Huggies tuka ke Babysoft & Fitti – tp nampak cam Hakimi tak suka diaper br. Eheh..bsr pjg masih pakai diaper. Duk kira sekali ber*k byr 60sen..ekekeke..cari cloth diaper pun tadak size dia dah. Member still takut kat toilet bowl.

Susu nestle tuka ke dutch lady..err..dulu tak beli Dutch Lady sbb boikot Belanda, skrg ni dah berenti boiket ke ek..konpius..konpius..

Brg2 yg masih guna : Nokia, Intimate. Eh, milo tu dr nestle ek? Nak kena cek balik la tu brg2 yg ada kat umah tu.

-------------------------------------------

Tahniah utk Ana krn slmt melahirkan bbgirl smlm. 3.85 kg tu..semangat..musti cute habih. Hmm..tak saba nak menimang bb sendiri ni. Dr kata ala2 kecit comel..he..he..takpela janji sihat. Abe Hakimi dulu pun 2.4 kg je tp suara power, satu labour room bergema sampai misi ckp bdn kecik molek tp suara bsr..he..he..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...