Wednesday, February 4, 2009

Kurang sihat...


Dari ptg Ahad dah rasa sakit tekak, kdg2 seram sejuk mcm nak dmm tp Alhamdulillah tak jd dmm. Tp maghi nyakit angin pulak. Skrg simptom2 awl pregnancy dtg blk. Hari2 kembung semacam je.

Punca : maybe perubahan hormon in the end of pregnancy, maybe (or memang) salah sendiri - suka minum air batu sbb bdn pns sokmo, mkn pds2, minum teh (kalau ada meeting takleh nak pantang teh susu..huhuhu), dah lama tak minum air suam, dah lama tak minum madu, mkn ubt homopati pun on off, bila rasa lpr mkn mcm2 bercampur dlm perut dan kemuncaknya ptg kemaghin dia dah blow out. Sakit perut lain mcm, skjp mcm nak cirit birit tp sembelit..huhuhu..sape suh tak mkn sayur & buah byk2 & kemuncaknya...Eww..habis kua isi perut + angin byk sgt.

Seksa woo mun**h time perut boyot2 ni. Rasa nak putus tali perut ku itew..waaa! tp Alhamdulillah lps tu lega la sket sbb angin dah boleh kua. gagah jgk msk dgg singgang & telur goreng sbb ank jate dah siap panggil kat bwh tu, bila nak trn msk, dia dah lpr..huhuhu..mkn pun dgn mood mendung kelabu sajer..mcm2 rasa ada..letiih sgt.. So moralnya, sendiri mau ingatlah jg mkn betul2 jgn main makaan je...

Kat ofis pun rasa longlai sajer tp musti kuat semangat. MC & ct takleh amik sembarangan, lps ni ada bb harus simpan ct utk sikecit itu, kot dmm ke..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...