Monday, February 16, 2009

Menjawab tag Ummumishkah


1. Copy badge "2008 cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda

2. Link / n citer kan kembali siapa yang memberi award ini kpd anda.
Ummumishkah, wife pd ex-ofismate dulu. Berkenalan kat umah kwn time open house, jejak kasih kat blog :)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta /hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag)

1- Anak ke-3 dr 8 beradik tp dibesarkan sbg ank tunggal

2- Sensitif, pemalu, pendiam dgn org yg 1st time jumpa. Kalau rasa mcm satu kepala boleh tuka jd peramah, ho ha ho ha sket..he..he.

3- Simple person, rimas kalau nak kena berlawa2an @ buat something yg nak kena too perfect..nobody’s perfect okeh

4- Quick temper tp cuba tahan seboleh mungkin esp. dgn adults sbb bkn jenih outspoken

5- Tak minat sgt masak memasak nih, buat sbb keperluan & ikut mood je..he..he..(nasiblah daku dpt hubby suka mkn kat umah, so kena la rajin2 kan diri masak)

6- Suka membaca esp. yg berkaitan practicality kehidupan skrg terutama bab parenting dll.

7- Librarian (I luv this job ;))

8- Sgt suka kalau ada / dpt beli benda2 baru walaupun kecil & murah

9- Nervous kalu ramai org duk fokus kat kita jer (sbb tu takleh jd cikgu..he..he..)

10- Suka sgt nasik kerabu, keropok lekor (takde idea dah ni.he..he..)

4. Pilih 5 penerima award seterusnya n nyatakan di blog anda.
1-Ana
2-Angah
3-Ida
4-Izah
5-Nani

5. Jgn lupe melawat blog kawan anda yg telah di tag n menyatakan dia telah telah di tag
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...