Saturday, July 18, 2009

Gambar CD


Wetbag beli kat crazymomy. Ok jgk sbb bsr. Boleh muat 8 cd ++. Ni atr yg termurah la jumpa kat online store. Tiap2 hr aku bilas sblh dlm tu sbb ada bau sket dr cd. Gantung kat blk air kjp je kering sbb plastik dia nipis je.


Besin blh knn tu utk campak cd yg blom dibilas. Baldi kecit blh kiri tu utk cd yg dah dibilas. Dah penuh br masuk mesin basuh :). Gambar knn tu aktibiti penjemuran waktu mlm.


Blh kiri koleksi cd kat dlm drawer. Dah siap masukkan insert. Ready utk guna ikut jenis dia. kat nursery guna yg velcro, sng dorang tepek cam dispo je. Blh knn cd bersama2 wetbag & baju2 Adnin utk ke taska. Kdg2 bwk 3, kdg2 4 cd kat taska. Cd yg dah pakai just buh dlm wetbag, tak perlu bilas walaupun ada poo. Ummi Adnin akn bilas kat umah.


Ni sblh dlm cd utk masukkan insert. Blh kiri cd Mybaby, knn cd Babyland


Blh kiri cd Lunatot, blh knn Cutebear

Yg ni Coolababy



Model CD masa dlm pantang :)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...