Friday, December 25, 2009

Skill baru

Yeah, anak dara ni sakan nak berdiri skrg nih. Sabtu lps br perasan dah dpt skill merangkak. Masih mode dgn sopan lg..he..he..kalau mengengsot tu laju dah. Asal bgn tdo terus nak merangkak. Tdo kejap amat. aku ada terbaca kat blog BF mom, katanya ank susu ibu nih tdo kjp2 je sbb susu ibu mudah & cepat cerna. Bb pun aktif sbb cpt dpt tenaga.

Fav.place dia kat tv ni la.Byk benda kat situ, cd2 abg dia, pasu bunga & suiz2. Suka sgt korek2 suiz tu. Bahaya tul. Lgpun kat tv tu boleh pegang utk bgn. Maklumla takde kerusi..he..he..
Ummi risau takut tegolek.Cik kak ni jatuh sket meraung tak hingat, stail abg gak. Cuma cpt berenti kalau dipujuk..he..he..


Gigi dah kua 3 btg. Aksi menggigit dah ada tp slow2 lg. Mkn takleh yg ksr2 cpt tersedak. Kalau abg dulu sethn lebih masih mkn bubur. Cpt terkecik.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...