Tuesday, July 20, 2010

Bln sibuk

Bila student baru dah masuk bermulalah bln sibuk dengan library tour. Thn ni semua pustakawan terlibat jd penyampai taklimat jgk. Smlm ptg plg havoc ku rasa, byk benda urgent, tipon asyik berdering sampai nak tertinggi suara pun ada...sowy. Sungguh ku tak suka kerja mcm tu. Tak sesuai ku kerja tpt yg ala2 bursa saham, nak something tak dan2. Akibatnya susu drop 3oz :( sob..sob..cuba pujuk hati tp keinginan nak kerja dr rumah semakin menggebu .. he..he..sape nak jd mentor ku???

Bln ni bykla OT kat tadika & taska sbb amik ank2 lewat. Hr ni lak dah skip 1 pumping time. Lemaah je rasa, tade mood nak mkn & pam. haip!not good! maybe mlm td berjaga mlm lama sket.Jenguk2 kedai online ku. Rajinkan diri pam, dptla 2.5oz utk stok bln posa. Br ada 2 ketui..

Tak mampu la ku rasa nak keje rushing2 mcm org lain. Ni pun dah rasa nyut2 sakit kepala.Nanti drh rendah bkn drh tinggi. Kena istiqamah blk amik supplemen shaklee neh. Masih htg n3 testimoni shaklee dgn Rina :P Ku seru semangat merajinkan diri mencoret di sini. Ada ke yg sudi baca..he..he..takpela tade sape sudi ku takkan tutup blog sbb blog ini utk ku abadikan celoteh ku, ada yg berunsur informasi berguna tu bolehla pakat2 jdkan panduan :)


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...