Wednesday, July 7, 2010

Masih setia ...

Gambar sudah sgt lama..he..he..sejak tdk brp tegar mencoret kat blog ni, bykla gambar & cite2 backdated :P
Tu koleksi AIO velcro cd dr lunatots. Beli masa sgm 1 ke 2 ek?sudah lupa la, awl thn hr tu. Bg ku type ni sgt2 praktikal bila mood mls nak buh insert menjelma. Pg2 takyah tensen nak buh insert dlm suasana kelam kabut..he..he..amik & lipat. cuma ku lapik nappy liner, tanak bg poo poo lekat byk. Haza bg flushable liner free ;) regular customer lah katakan..he..he..Byk2 brand yg ku cuba kat ank dara tu, Lunatots yg plg serasi, so krg sket keghairahan nak cuba cd brand br, setia kat lunatots ;)
Kalau kwn2 br nak mula berCD & mintak ku suggest brand apa, ku suggest Lunatots tp depends kat bb jg. Boleh cuba pelbagai brand :) Setlh sethn lebih fully CDing my Adnin, salah ku jd reseller Lunatots. Pd yg nak bertanya ttg CD & beli CD bolehla email/sms ku. Boleh cuci2 mata kat Page ClothDNZ di FB ;) .Sungguh berbaur promosi..hak..hak..
Sudah azan subuh, to be continued...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...