Thursday, March 4, 2010

7th anniversary

Happy Anniversary kat kitorang..he..he..kejap je dah 7 thn. Kira dah darjah 1 la..he..he..Doa-doa moga maintain aman damai sokmo, full with luv, care & understanding. Byk lg yg perlu diperbaiki. Alhamdulillah dah lps 5thn pertama. Kata pakar motivasi, dlm umah tangga ni ada ujian based on fasa2 5thn pertama, kedua, begitulah seterusnya. Doa aku jgn lah ada gelombang2 ganas yg mampu menghempas bahtera suci ini. Ewah, jiwang karat lak ayat. Aku berdoa Allah tetapkan hati dgn penuh kasih sayang, rela berkorban & berbakti utk suami tercinta. Byk yg take for granted tp aku remind diri utk ubah, slow2 at least. Jauh je rasa nak capai title isteri solehah tu...huhuhu..hope to be the best tanpa telalu mengharap blsn...tp berharap je sket2..he..he..dlm umah tangga kan perlu give & take. Suci murni sungguh hati & duk kat makam tertinggi la isteri2 yg selalu "give" je tanpa mahu "take" kan..he..he..

Utk anniversary ni adiah cekelat. Surprise kat hubby. Hopefully sampai hari ni dgn elok & dia suka lah hendaknya ;)


Sweet je kan ;) sedap rasanya. Tempah kat Norry . Hubby ingat sapela yg htr, ke silap kirim ke..he..he..Mlm tu mkn 3 brnk, Hakimi ckp cekelat i lev u..he..he..sape yg suka cekelat bulehla tempah kat Norry (promote sket). Harga sgt berpatutan ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...