Monday, March 15, 2010

Anak dara nan sorang

Sorang je ke? setakat ni ler..he..he..ader rejeki tambah lagi..ngeh..ngeh..beberapa hari lagi nak setahun dah cayang masham2 nih.Suke senyum sejemput bikin hati ummi bertambah sayang..mmuah
Ni anak dara "tolong mengemas" ye. Ummi biar je lah dari asyik merengek nak berdukungkan. Tapi kena tgk2 jgk la kang tekena buku yg jatuh tu meraung dia. mcm abg gak sensitif, mudah nangis tp cpt berenti bila dah pujuk tu :P
Ber'CD' sajork. Ni geng abg main kotak. Layan je la asal ank2 happy. Last few weeks mmg tangga tu tempat favourite, skrg dah kurang sket. Tak dpt lesen L jalan lg. Ingat awl dari abg, tak kisahla, janji jalan..he..he..Ummi tak beli kasut lg. Nampak gaya nak kena selongkar kasut abg kat kampung ler, tp boyish lak. Berkenan kat kasut lembut la pulak, nak kena rembat satu neh. Soping2..takleh g shopping mall soping online pulak..ngeeee..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...