Monday, March 1, 2010

Diari Nick Hakimie Giveaway


Sempena ulangtahun ke-5 Diari Nick Hakimie, sukacita ku nak ajak kwn2 join 1st giveaway ni :)

Syarat2nya senang jer :

Buat n3 dgn tajuk Diari Nick Hakimie Giveaway dan link ke blog ni ya

Add gambar di ats pd sidebar blog & link ke blog ni

Jwb soklan2 kuiz mudah kat bwh :


Berapakah bilangan blog (bertajuk) Diari Nick Hakimie?


Bilakah tarikh n3 pertama Diari Nick Hakimie?

Senaraikan Labels pada blog Diari Nick Hakimie 2

Lastly, tinggalkan link n3 blog anda & email di bhgn komen ya

Nak jadi follower dialu-alukan tp tak diwajibkan..he..he..

Nak add dlm blog list pun dialu-alukan (tak wajib juga ;)

Tarikh tutup: 1 Mac 2010, jam 12mlm

Hadiahnya:

Sebuah buku baru cetakan 2009,

Raihlah Bahagia oleh Siti Marziah Zakaria

* Akan ditentukan secara cabutan bertuah

Kwn2 yg sudi join :
1. Anin
2. Zai Kulim
3. Sakinah
4. Inahasan
5. Izancute
6. Arissa
7. Nurul-Nordin
8. Umaimah
9. Kinsyakrn
10. Nida
11. Azura
12.Kim
13. Lisavskhusairi

Giveaway ni dgn rasminya telah ditutup. Pd yg sudi join terima kasih byk2 ye. Salam kenal utk yg baru jumpa di alam maya ni :) Harap sabar menunggu keputusan cabutan bertuah ye.Plg lambat next week lah ya.Tungguuu! ;)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...