Friday, November 26, 2010

Jom ramai2 cari ilmu susu ibu PERCUMA

SGM KE-8 2010 - Weaning Process - Baby Led Weaning

Tarikh: 28 November 2010 (Ahad)
Masa: 9.00 pagi-10.00 pagi

Lokasi: Taman Tasik Cempaka, Bandar Baru Bangi
Topik: Weaning Process - Baby Led Weaning
Menu: Pot luck
Tema: KELABU

InsyaAllah akan join dgn anak-anak. Harap si Qaiyum nak stay. Sebelum ni abah hantar, pusing2 tasik & balik umah. Dah habis ummi call abah dtg ambik. Tak dpt lah abah join father-to-father support group sbb ank bujang tu boring duduk lama-lama + malu acik2 ramai :P

Harap-harap Adnin bagi kerjasama gak, maklumla member dah pandai demand sekarang. Kalau tak bagi apa yang dia nak meraung dgn high pitch u. Haih, sabor je lah. Mau bergema 1 tasik tu ..ngeh..ngeh..Apapun cuba stay setakat yg boleh la ;)

Esok playgroup Adnin, lamanya tak pergi, 4 minggu tu .. terpaksa ponteng 2 sesi sbb ummi nak main bowling & balik kg, 2 minggu lagi takde kelas. Rasanya 2 sesi lg utk habiskan modul 1 ni.

Abah ajak ke MAHA. Bestnya! nak ikut jgk tapi sayang nak ponteng playgroup Adnin lg. RM20++ tu ;) Abah pergi sorang lah dulu, survey2, next week boleh kami join. Cadang nak bawa anak-anak tengok haiwan-haiwan ternakan ;) Kalau ada produk murah bolehla soping kot?? Nak jimat amik tester & sample je, aci kan? :))
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...