Sunday, April 19, 2009

Abang Hakimi

Hakimi dah ckp slang kelate,tp bunyi cam siam je..he..he..Cikgu dia kirim buku utk bljr kat kg.Time dia mtk nak wat keje tu byk la jgk dia siapkan tp time tak nak tu mcm2 alsn la dia bg.Byk tgk cd & main je.Asal tipon abh mesti nak suh abh beli menan & cd.Kak ipa bgtau kalau time abh ada peel dia ngengada sket.Kalau aku musti naik angin dah tp abh lyn je.Mmg hangin time dia merengek mlm2 suh garu gtl kat blkg la,tgn,kaki la.Tambah pulak aku tak dpt tdo.Adnin pun merengek jgk.Kena susukan dia.Br nak lena abg lak hok hek hok hek cam enjin kete buruk.Time ni rs nak blk KL je sbb abe boleh urus Hakimi tu.
Kat umah tokku sblh sana pun manja gak.Sume duk lyn dia je takut merajuk tak reti nak pujuk.Siap mkn bersuap dgn mak2 sedara.Demand lak tu,nak mkn ikut lauk yg dia suka la.Adoila!sume lyn je la sbb dia sorang je duk kl.cucu2 lain sume duk kelate,ganu je.2 bln ni je la jd kg boy,lps ni blk kg kjp2 je.Skrg ni dah rajin nak cium adk,pujuk adk..'abg ada ni'.Tp time bad mood nak lps perasaan kat adk jgk tu.Hopefully dptlah jd abg yg baik,rajin tlg ummi bila blk kl nanti.Masih dipanggil adk lg,kdg2 je panggil abang B-)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...