Friday, April 10, 2009

Berpantang

Skrg dah mls nak kira hr ke brp pntg nih..he..he..cuma duk ingat 26hb.nanti dah 41hr. Yahuu!Mkn nsk pun dah lambat2 &sikit sbb dah ala2 jemu dgn cycle lauk yg sama.Tp pinggang tak ramping lg wei!Agk2 dpt kembali ke asal tak..
Tp best jgk mkn ikn & dgg bkr,sambal lada itam tiap2 hr. Kdg2 ada sup haruan & syr sawi.Buah mmg takde langsung..huhu..telan air liur je tgk ayh beli mangga kegemaranku,kak ipa bg jgg muda yg tnm sendiri.Kuih lak kosu,ladu & sekut twr.Kalu boring amat tu mulala tanya che apa lg yg boleh mkn..hee..che kata sbr lah,sblm ni dah bethn semua benda boleh mkn,tahanlah utk 40 hr je.Tp tak strict sgt bab kuantiti nsk & air,boleh mkn & mnm byk2.Mudah lpr sbb fully b'feeding.
Stkt ni msh pakai barut dgn ragi & air limau nipis.Tak sbr nak tgk perut kembali ke wajah yg normal.He..he..asyik tak sbr je kan.Boring2 tu asyik la duk belek baju.Ada yg nak repair.Jgn buatnya tak brp muat udahler.Harus mek frust tp takleh nak diet sakan sbb azam nak b'feeding bb kena jg btl2 pmknn.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...