Wednesday, September 9, 2009

Alhamdulillah


Ni 1st time aku tempek hasil tenusu kat opis sbb syukur & happy sgt. Dah berminggu ngepam dpt 4oz pastu turun 3oz tp 1st session td dpt 4.5oz pastu 2nd session dpt lbh krg 8oz..sahdu & gumbira.Alhamdulillah bertambah sikit rezeki Adnin.Ptg smlm beria dia menyusu, kul 6 tu susu ada tp flow sgt slow aku rasa, tu dia merungut2. Sib baik tak nangis, tp tgn dikepal2 cam nak menumbuk je (bekeng cam ummi ka..kui..kui..).

Cek sket diet smlm:

Bukak posa dgn milo+2 sudu oat, betik, kurma 3 biji
Mkn nsk dgn sup ayam, mug bsr longan & red dates instant
Kul 3 lebih minum soya & 2 kpg biskut oat IKO (ye kot nama tu..he..he..)
Sahur nsk, sup ayam, ikn rebus goreng, sambal kicap, air habbatussawda'+madu brand Dr. Ismail Kamus (lupa lak nama dia..he..he..), kurma 3 biji

Sblm pukul 10pg dah rasa penuh, rupa2nya dah leaking. Doa2 berpanjangan lah gini, buleh restock frozen EBM. Dah curi 2 bks, dkt nak expired. Kena ganti tu..huhu..kat umah kdg2 pam sekali kdg2 langsung tak, direct feeding je. Mlm2 tdo kan Adnin dgn aku2 sekali selamat sampaila kul 3pg.
Smlm order performance drink shaklee, hr ni dah dpt. TQ mommylina. order tu sbb rasa exhausted sgt, 3hr cuti tu mmg direct feeding je. Tak kira brp kali sampai rasa melepek je, lpr dahaga mcm mula2 puasa. Sahur mkn nsk byk pun jd letih jgk. Baca kat SI & blog Sitilina ttg performance drink tu, kena cubalah :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...