Sunday, September 20, 2009

Duit Raya – MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway

mysuperkids giveaway


Sertai sekarang untuk voucher minyak PERCUMA!


weblog popular 1Malaysia

Wah, meroyan masuk contest la pulak..ngeh..ngeh.takpela mana tau lucky kan (bak kata Suzi. Kagum sungguh dgn dia. Gigih masuk contest & selalu menang lak tu. Tulahkalau rajin usaha insyaAllah dpt la kan. So nak gigih gak lah..he..he..) Lgpun tak habih duit pun.

Ni copy dr blog Mommylyna. Dah lama ber-YM, berblog, bila nak jumpa live ye ;)

***************************

The winner will be selected by LUCKY DRAW! Seperti biasa ia akan di-draw-kan oleh dua orang hakim berkaliber kita.
> Best sket, kalau berkempen acik tak ramai peminat..he..he..

Pssstt… Setiap satu penyertaan akan dapat 1 nombor a.k.a. 1 peluang cabutan, TAPI anda berpeluang untuk dapat berpeluang2 lagi, dengan melakukan ini:-
Tampalkan code di atas di sidebar – 1 KAD CABUTAN <— ini syarat wajib utk sertai giveaway ni.
>OK

Buat satu entry ringkas, just copy+paste code di atas juga dalam entry anda – 1 LAGI KAD CABUTAN.
> OK

Buat satu lagi entry tentang giveaway ni dengan backlink ke MySuperKids – 1 LAGI KAD CABUTAN.
>OK. Eh confuse. Kira sekali lah ni

Add MySuperKids.net di blogroll – 1 LAGI KAD CABUTAN (yg dah add pun dikira).
>OK. Dah lama add ;)

Masukkan link entry ini di FaceBook (notes/status/wall,etc.) – 1 LAGI KAD CABUTAN.
>OK

Masukkan link entry ini di Twitter – 1 LAGI KAD CABUTAN.
>Tak OK.Tadak Twitter lor

Kalau ada lebih dari satu blog dan buat benda yang sama – CABUTAN DIKIRA 2 KALI.
>1 blog je :)

Jom kwn2 join. Mana tau dpt voucher minyak free nih. Buleh wat jalan raya ;)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...